Tegelwerk en montage voor uw badkamer in de regio Haaksbergen

Neem contact op

Of u nu kiest voor authentieke traditionele tegeltjes, of voor moderne minimalistische tegels: het gevoel dat u krijgt van uw badkamer zal er in hoge mate door beïnvloed worden. Daarom kiest u bij het plaatsen van de tegels uiteraard voor een professional. Erik Vogt heeft twintig jaar ervaring als tegelzetter en heeft een indrukwekkend netwerk aan leveranciers voor alle soorten tegels die u maar wenst.

Badkamerbetegeling: van traditioneel keramiek tot aan stijlvol en modern

Als het gaat om tegels, zijn er ontzettend veel verschillende stijlen mogelijk. Kiest u voor een warme Mediterrane feel, met kleine, kleurrijke tegels, of juist voor een moderne look met grote, luxe witte tegels. Alles is mogelijk.

Hoogwaardige afwerking

Als een tegel is gezet, is hij gezet. U wilt dus dat dit de eerste keer meteen goed gaat. Daarom kiest u voor Erik Vogt Tegelwerk & Montage uit Haaksbergen. Met twintig jaar ervaring bent u zo altijd gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en de meest vakkundige afwerking.

Advies over tegelmaterialen

Wilt u meer weten over wat de mogelijkheden zijn qua materiaalkeuze voor uw badkamer? Neem ook dan gerust contact op met Erik Vogt Tegelwerk & Montage uit Haaksbergen. U wordt graag te woord gestaan met advies en tips.

Een impressie van betegelde badkamers

Er zijn zoveel mogelijkheden als dat er badkamers zijn. Hier ziet u enkele voorbeelden. Of bezoek de pagina's  Projecten  of Vloeren voor een overzicht van de overige werkzaamheden die zijn uitgevoerd door Erik Vogt Tegelwerk & Montage uit Haaksbergen.

Telefoon icoon

De badkamer van uw dromen realiseren?
Bel 06 - 53 58 02 92 of laat een bericht achter op de contactpagina.

Neem contact op