Tegelvloeren en natuursteenvloeren door uw tegelzetter uit Haaksbergen

Neem contact op

Of u nu uw complete woning wil laten betegelen, de entree van uw boerderij wilt voorzien van uw favoriete, ouderwetse vloertegels, of alleen het vloertje van uw toilet, Erik Vogt Tegelwerk & Montage uit Haaksbergen is de professionele tegelzetter met twintig jaar ervaring die u hierbij kan helpen. Met vakmanschap, advies en een goed netwerk aan importeurs en leveranciers bent u verzekerd van knap tegelwerk!

Van tegels tot natuursteen

Als u de klanten van uw bedrijf een prachtige ontvangst wilt geven, kunt u kiezen voor een indrukwekkende vloer van natuursteen in uw bedrijfspand, of misschien heeft u een nieuw huis gekocht en wilt u de vloer van de keuken laten betegelen. Wat u ook wilt; alles is mogelijk. 

Er zijn eindeloze variaties in materiaalkeuze en stijl. Bij Erik Vogt Tegelwerk & Montage uit Haaksbergen kunt u altijd terecht om advies te vragen.

Neem contact op

Ruime keuze in tegel- en steensoorten

Of u nu zelf al uw ideale tegels heeft gevonden of niet, Erik Vogt Tegelwerk & Montage uit Haaksbergen helpt u met de uitvoering van uw plan. Ook als u bijvoorbeeld antieke tegels op de kop heeft getikt. Dankzij een groot netwerk aan leveranciers en importeurs kunnen wij bij Erik Vogt Tegelwerk & Montage uit Haaksbergen u overal mee helpen. 

In dat geval wilt u natuurlijk zeker weten dat ze professioneel en foutloos worden geplaatst. Neem vandaag nog contact op voor advies of een afspraak, dan bespreken we uw wensen en de mogelijkheden.

Neem contact op
Telefoon icoon

Kies voor vakkundig gelegde vloeren van tegels en natuursteen.
Bel 06 - 53 58 02 92 of ga naar de contactpagina.

Neem contact op